Over mijzelf

In 1999 behaalde ik mijn diploma aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ik heb toen veel opgetreden als soliste zowel in het opera als in het Oratoriumvak, bijvoorbeeld samen met het Concertgebouwkamerorkest waarmee ik het Magnificat van J.S. Bach en Dixit Dominus van G.F. Händel uit heb gevoerd. Andere werken uit mijn repertoire zijn onder meer Bach’s Johannes Passion, Rossini’s Petite messe solennelle en het Requiem van Mozart.

Ik heb Dido in Dido and Aeneas gezongen, Carmen uit Carmen van Bizet en Derde Dame in die Zauberflöte. Samen met Charlotte Margiono voerde ik duetten en ensembles uit La clemenza di
Tito en Così fan tutte in Tsjechië.
Ook heb ik meegewerkt aan de hedendaagse opera Alzheimer van Chiel Meijering waar ik de rol van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige vertolkte, en zong ik onder regie van Bart Oomen in het Supermarkt Songspiel, muziektheater op locatie.

In het buitenland heb ik gezongen in Salzburg, tijdens de Osternfestspiele waar ik deel uitmaakte van het European Festival Choir dat samen met het Berliner Philharmoniker onder leiding van Claudio Abbado, Simon Boccanegra en Falstaff van Verdi uitvoerde.

Verder heb ik veel gezongen als remplaçant bij Het Groot Omroepkoor en bij het Koor van De Nationale Opera waar ik aan geweldige producties heb meegewerkt.